За нас

„Чикън груп“ ООД е създадена през 2001 г. в гр. Бургас. Фирмата е специализирана в преработката на пилешко месо. Успешното развитие на „Чикън груп“ ООД породи и изграждането на изцяло нова производствена база за преработка на месо, която отговаря на всички европейски изисквания. Тя разполага с повече от 3000 куб.метра хладилни помещения, а производствените и спомагателни площи са повече от 2 000 кв. метра.

На територията на гр. Бургас „Чикън груп“ ООД има изградена и собствена мрежа от фирмени магазини, в които предлагаме пълната гама замразени, охладени, варено-пушени и печени продукти от пилешко месо.

Повече от 20 години най-доброто за Вас

Нова производствена база по европейски стандарти

3000 m3 площи за съхранение и замразяване

20 тона производствен капацитет на ден

Производство

Производственият капацитет е 20 тона продукти на ден. Целият процес от планирането до доставката на продуктите в търговската мрежа е под непрекъснатия контрол на нашите специалисти, съобразен със стандартите за качество. Качеството на суровината и безопасността на готовия хранителен продукт се контролира от собствена лаборатория. Внедрени са системите НАССР и ISO 22000:2005, които са гаранция за отличното качество на постъпващата за обработка суровина и готовия продукт.

Мениджърски екип

Мениджърският екип е млад и енергичен. Амбициите на екипа за утвърждаване на „Чикън груп“ ООД като лидер в бранша се основават на натрупания професионален опит и образованието придобито в реномирани университети.

Партньори и клиенти

Предприятието работи изцяло с фирми сертифицирани по системите за качество и безопасност на хранителните продукти. Всички продукти, които произвеждаме преминават през строг технологичен контрол , след което влизат в търговската мрежа. Нормативната база за контрол на храните, която стриктно спазваме е осъзната необходимост от целия персонал.
От 2010 година продаваме част от продукцията си на клиенти от Румъния, Гърция, Полша, Германия, Франция и други Европейски страни.

Изцяло съвременно производствено оборудване

През 2011 година са инвестирани 1,5 милиона евро в закупуването на изцяло ново производствено оборудване, а от 2014 година пуснахме на пазара и цели шишове за дюнери.

Специализирано звено за производство на месни продукти

Разполагаме със специализирано звено за производство на месни продукти, в което използваме предимно ръчен труд. Работим с предварителни поръчки при подписване на договор. Производственият ни капацитет позволява направата на големи количества продукти, изработени на ръка.

Коректността и доверието на клиента – водещо значение за нас

Успешното развитие на фирмата се обуславя от познаването на нуждите и потребностите на нашите клиенти. Въведена е система за обратна връзка. Постоянно проучваме пазара и разработваме нови продукти. Коректността и доверието на клиента са от водещо значение за нас.

ГАЛЕРИЯ